Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Felhívjuk a figyelmét, hogy a lakaskell.hu weboldalra történő látogatásával egyidejűleg Ön, mint felhasználó és látogató elfogadja az alábbi feltételeket, melyek a weboldalon történő böngészés teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve érvényesek:

A. Jelen weboldal struktúrája, képi, grafikai megjelenítése és tartalma a Biztositás.ma Kft. tulajdona és jogi védelem alatt áll. A Biztositás.ma Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
B. A Biztositás.ma Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz A Biztositás.ma Kft. hozzájárulása szükséges.
C. A Biztositás.ma Kft. nem garantálja, hogy a weboldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz, és egyúttal fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalakat bármikor módosítsa vagy az elérhetőségüket megszüntesse.
D. A Biztositás.ma Kft. jelen weboldalai tartalmaznak és tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az oldal felhasználójának, látogatójának a felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.
E. A Biztositás.ma Kft. nem vállal semminemű felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy A Biztositás.ma Kft. bárminemű felelősséget vállal az ott, vagy az ilyen weboldalak által bemutatott termékekért és szolgáltatásokért. A Biztositás.ma Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon hirdető vállalkozások által kínált, nyújtott termékekért és szolgáltatásokért.
F. A Biztositás.ma Kft. jelen weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy az üzemeltető szerverére az Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket. Ezen felül a weboldal felhasználója mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver rongálására alkalmas elemeket.
G. A Biztositás.ma Kft. nem vállal felelősséget a felhasználók által a jelen weboldalaira küldött tartalomért, különösen a kárbejelentő űrlapon közölt adatokért. Minden esetben a tartalmat elhelyező személyt terheli felelősség, amennyiben a felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti. A jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy A Biztositás.ma Kft. ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít. A Biztositás.ma Kft. bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani.

Kelt: Kecskemét, 2017. július 01.

Biztositás.ma Kft.
6000 Kecskemét, Bakócz Tamás u. 2./49.
Tel.:+36-76-323-663 , Fax: +36-1-999-1896
info@biztositas.ma