Biztosítás

Érdemes biztosítási védelmet keresni az egy élet munkájával megteremtett otthonunkra?

Úgy hisszük nem könnyű feladat összehozni egy lakást, házat. Ha sikerül – nagy az öröm. A veszély lehetőségek, kárkockázatok pedig ott vannak körülöttünk, lesben állnak. Klímaváltozás van, egyre több a vihar, jégeső, villámcsapás. Van aki nem fél a betöréstől, betörőktől. Legyen bátor! A riasztó, vagy a nagytestű kutya nem véd meg a természeti csapásoktól. A biztosítók által szervezett veszélyközösség viszont anyagi védelmet jelent a bajban. De csak akkor, ha Ön is benne van, azaz van biztosítási szerződése.

Töltse ki az alábbi űrlapot és bővebb ismertetőt küldünk a lakásbiztosításokban biztosítható kockázatokról, vagy nézze meg lakásbiztosítás weboldalunkat!

A lakás, családi ház építésével, felújításával kapcsolatosan a megrendelők védelme érdekében a kivitelező szakembereknek is van biztosítás kötési kötelezettségük. Az építési engedélyre nem köteles, csupán bejelentésre kötelezett, 300 nm-nél kisebb lakások, családi házak építési kivitelezőinek, felelős műszaki vezetőinek, tervezőinek rendelkezniük kell szakmai felelősségbiztosítással. Az építés- tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás megkötéséhez küldje el adatait a biztosítási ajánlatkérő oldalunkon: https://biztositas.ma/tervezoi-epiteszeti-muszaki-felelossegbiztositas.

Szintén a lakásokkal, családi házakkal kapcsolatos a villanyszereléssel és vízi közmű bekötéssel foglalkozó szakemberek számára előírt regisztrációs kötelezettség és az ezzel együtt járó legalább 1 millió Ft kártérítési fedezetre szóló szakmai felelősségbiztosítás megkötése. A vízvezeték- és villanyszerelő kötelező szakmai felelősségbiztosítás megkötésében is tudunk segíteni.